Fo Frambuaz Meyveli Dondurma Sosu Topping 1 kg.

Marka : FO
Fiyat : USD15.43(KDV Dahil)

Fo frambuaz meyveli dondurma sosu topping 1 kg sağlıklı plastik ambalajında satışa sunulmaktadır. Frambuaz meyvesinin doğal ve lezzetli tadını içeren sos el değmeden hazırlanmıştır. Hijyenik üretim süreci ile birlikte özenle ambalajlanmıştır. 

Ambalajı kullanım kolaylığı sağlamak adına gıda teknolojisine uygun plastik malzemeden yapılmıştır. Sosun dengeli ve pürüzsüz bir şekilde akışını sağlamak için geliştirilmiş özel ambalaj kapağı sosun tazeliğini de uzun süre korur.

Frambuaz meyvelerinin ekstresinden elde edilen sos dondurmalar başta olmak üzere tatlı ve muhallebilerde lezzetli dokunuşlar yapmanızı sağlar. İçeriği son derece temiz ve katkısızdır. Sağlığa zararlı hiçbir yabancı madde içermez. Tatlandırıcı olarak doğal pancar şekeri kullanılmıştır. Rengi, dokusu ve parlaklığı orijinal frambuaz meyvelerinin kendi özütünden gelmektedir.

 

 

Fo frambuaz meyveli dondurma sosu topping 1 kg başta dondurma olmak üzere tatlılara ve hamur işlerine lezzet katan bir sostur. Dondurma sosu olarak geçse de birçok alanda özgürce kullanabilirsiniz.

Frambuaz meyveli dondurma sosunu kullanabileceğiniz alanlar şu şekildedir:

  • Sütlü tatlılar
  • Cheesecake
  • Pastalar
  • Kekler
  • Kurabiyeler
  • Meyve salataları
  • Yoğurt
  • Waffle
  • Pankek

Frambuaz meyveli dondurma sosunu isterseniz hazırladığınız ürünlerin içerisinde isterseniz de üzerinde kullanarak görsel sunumlara imza atabilirsiniz. 1 kilogramlık ekonomik paketinde ve kullanışlı kapak kısmıyla işinizi kolaylaştıracaktır. Hava almadığından emin olursanız serin her ortamda muhafaza edebilirsiniz. Eğer kapağı açık unutulur veya uzun süre açık kalırsa tazeliğini kaybedebilir. Bu yüzden saklama koşullarına uygun muhafaza etmelisiniz.

 

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WhatsApp WhatsApp Destek